Fotograf Mikael Gräntz MGz FOTO

Ängelholm

Tel: 010 - 522 00 05

Web: mgzfoto.se

micke@mgzmedia.se

© 2017 MGz FOTO. Skapad av MGz MEDIA för MGz FOTO.

  • White Facebook Icon
Sveriges bästa bröllopsfotografer
 
BRÖLLOP
Heldag och natt

Heldagspaket med fotografering före, under och efter vigseln. Premeeting och full konsultation under hela vägen...

Delar av dagen

Ni väljer själva vilka delar som ska dokumenteras och tillsammans hittar vi lösningar för dagen som passar er...

Boudoir

Boka en morgongåva från både honom och henne.

Hotell och make-up finns att tillgå i framförallt Skåne.

Övriga platser löser vi...

En dokumentation som ska passa Er...

Vi måste börja med att slå fast - dagen tillhör Er. Att jag som fotograf ska anpassa mig till Era önskemål är en självklarhet. Det finns dock några saker ni som par måste ta både ställning och hänsyn till och det är viktigt att ni känner till detta innan ni bokar mig!

Min bildstil är inte den ljusaste ni kan hitta. Jag är mer för det dramatiska i bilden, som jag anser skapar en starkare känsla än de betydligt ljusare bilderna. Det är inte det att jag inte tycker de ljusa är vackra, men jag fotograferar inte i den stilen, så Era förväntningar får inte ligga där.

Jag jobbar inte heller med par jag inte träffat innan den stora dagen. Bor ni väldigt långt ifrån och en personlig kontakt inte är logistiskt möjlig, ja då är det Skype eller liknande som gäller. Det är nästan lika viktigt att vi klickar som ni gjorde för varandra! Vi blandar självklart inte in känslorna, men vi måste "funka ihop" under en så pass viktig dag ;) Jag kan trygga Er med att i skrivande stund (2017) så har jag aldrig fått ett nej av ett par jag träffat, så jag är nog ganska lätt att ha att göra med ;)

Jag jobbar med paket som utgångspunkt. Det minsta startar på 8900 kronor och är för Er som vill ha parfotografering på bröllopsdagen. Sen sträcker det sig upp mot heldagspaket där vi täcker in allt och lite till...! Kontakta mig via mail eller telefon om ni är intresserade av priser och bokningsinfo. Alla kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Det ska passa Er...

En stor del i fotografens jobb, är att förstå paret och deras önskan. Att omvandla detta till foton som fyller förväntningarna. Att bygga en story som går tillbaka till den stora dagen.

Det är med detta som motto jag tar mig an ett bröllop...

 

Heldagspaket Diamant

Detta paket innehåller allt Er stora dag kan begära. I varje fall när det kommer till fotograferingen. Jag har kontakter och samarbetspartners på filmsidan om så önskas.

Som med alla andra paket så skräddarsyr vi hela dagen och kvällen utifrån Er planering. När vi går igenom detta tillsammans i god tid innan, så får ni här reda på vad som kan vara bättre ur fotograferingssynpunkt. Det är mycket i planeringen och när det kommer till just fotograferingen, så kan det vara skönt att låta oss fotografer få komma med värdefull input för att ge bästa förutsättningar. Med detta skrivet så vet ni att en träff oss emellan ingår med full konsultation...

Tittar vi vidare på paketet så kommer jag även ha med mig min assistent hela dagen/kvällen. Denna fantastiska tjej är även hon en duktig fotograf. Som "second shooter" kommer hon att hjälpa till vid vissa tillfällen att fotografera från andra vinklar än mig själv. På detta sättet täcker vi av speciella stunder bättre.

Ett heldagsbröllop innehåller en massa bilder och minst 400 av de bästa (oftast fler) kommer att redigeras och sparas ner på externa diskar. Här sparas de i minst två år åt er. Alla redigerade bilder skickas i högupplösta digitala kopior till er, att använda på datorn och på sociala medier. Av de bilderna väljer ni själva ut en som blir en tavla som även den ingår. Tavlan är i grundutförande 94x64 cm med passepartout som ger en bild på 50x70 cm. (se bildexempel nedan) Ni väljer vit eller svart ram.

Ingår, gör även en vacker träbox med 24 utskrifter samt ett USB med alla kopior på. Denna vackra box skickas hem till Er postadress. (se bildexempel nedan)

Utöver det som beskrivits ovan, så finns möjlighet till fler tavlor, fler boxar och andra utskrifter.

Det finns massor att trycka för att föreviga sitt bröllop och endast fantasin sätter gränserna. Fråga när vi träffas, eller slå en signal så berättar jag mer...

Tavelexempel (portrait) 94 cm hög, 64 cm bred (inkl. ram)

Tavelexempel (landscape) 64 cm hög, 94 cm bred (inkl. ram)

Vacker box i fyra olika träslag (ni väljer) inkl. 24 stycken prints och USB

 

De mindre paketen

Det är inte alltid man vill ha foton från morgon till kväll. Man kanske nöjer sig med parfotografering, själva vigseln eller en kombination av de bägge. Alldeles oavsett vilket ni vill ha, så löser vi det i ett skräddarsytt paket.

Mitt minsta paket kallar jag "TENN" och det innebär att ni blir fotograferade i anslutning till platsen ni viger er. Parfotografering och tillsammans med barn och familj om så önskas. Tiden är ca 1,5 timmar och paketet innehåller minst 50 redigerade bilder som levereras digitalt via mail, samt ett bildspel på hemsidan med de bästa bilderna tillsammans med musik. Som tillval finns även en vacker träbox med 24 utskrifter och ett USB med era bilder. (se exempel ovan)

Utökar vi ovanstående och även fotograferar själva vigseln, så hamnar vi på nästa paket, kallat "SILVER". Från inmarschen till att riset kastas, bubblorna blåses eller rosbladen läggs framför era fötter, har ni det mesta dokumenterat och paketerat i en härlig historia i bilder. Minst 100 redigerade bilder levereras digitalt till er samt ett bildspel på hemsidan som ovan. Även här finns möjlighet till en vacker träbox med 24 printar, tillsammans med ett USB innehållande era bilder.

Om förberedelserna för henne eller honom är viktig, eller om efterfesten fram till tårtan blir till bitar är viktigare för er, så är vi framme vid mitt "GULDPAKET". Allt från de tidigare paketen och med det val av förberedelser eller fest från er, så har ni valt det populäraste paketet de senaste fem åren! Guldpaketet skapar en historia som snuddar vid en heldagsfotografering och innehåller minst 300 redigerade bilder som levereras till er digitalt.

I detta paket ingår även er favoritbild i en tavla som beskrivs i heldagspaketet DIAMANT ovan. Även den vackra träboxen med 24 stycken printar och ett USB med alla era bilder. Denna box skickas hem till er postadress utan extra kostnad.

För mer info kring priser och hur vi kan arrangera just er stora dag - kontakta mig antingen via mail eller telefon. All kontaktinfo finns längst ner på sidan. Du når mig även på Facebook.